KAKO ODABRATI NAJBOLJI MATERIJAL ZA SUDOPERU

Odlučivanje o najboljem materijalu za Vašu sudoperu nije lak posao, pa je ovaj vodič kreiran da Vam pomogne da pri donošenju odluke. Razgovaraćemo o prednostima i nedostacima kuhinjskih sudopera od nerđajućeg čelika, granita i keramičkih sudopera kako bismo Vam pomogli da donesete najbolju odluku o tome koji je izbor pravi za Vas.

Odabir pravog kuhinjskog materijala je apsolutno od  vitalanog značaja, na kraju krajeva, to nije nešto što menjate svake godine kao što biste mogli da zamenite peškir ili jastuke na krevetu. Ako odaberete pogrešnu sudoperu, ispravljanje može biti skupa i dugotrajna greška. Ali sa tako širokim izborom materijala za sudopere i još širim rasponom cena, kako znate koji je pravi za Vašu kuhinju? U ovom vodiču ćemo pogledati različite tipove kuhinjskih sudopera i razgovarati o njihovim prednostima i nedostacima, ali i na kraju teksta preporučiti nekoliko naših omiljenih.

SUDOPERE OD NERĐAJUĆEG ČELIKA

Sudopere od nerđajućeg čelika su i dalje najpopularnije sudopere kod nas, sa velikim brojem dostupnih veličina, oblika, pa čak i završnih obrada. U tom obliku najčešće postoji sudopera koja odgovara svačijim potrebama. Sudopere od nerđajućeg čelika zahtevaju veoma malo održavanja; otporne su na koroziju i rđu, i sve dok se pravilno neguju i brišu nakon svake upotrebe, ne bi trebalo da imaju mrlje.

Sudopere od nerđajućeg čelika su generalno najjeftinija opcija, tako da ako ste u ograničenom budžetu ili tražite sudoperu koju ćete instalirati u nekretninu za iznajmljivanje, one su najbolji izbor. Kako su sudopere od nerđajućeg čelika, u ovom slučaju bolji izbor od drugih opcija, način na koji se mogu ugraditi je takođe fleksibilniji.

Jedan nedostatak ovih sudopera od nerđajućeg čelika je što su obično napravljene od tanjeg nerđajućeg čelika. Ovo ne samo da ih čini sklonijim udubljenjima i ogrebotinama, već ih čini i bučnijim. Što je nerđajući čelik deblji, to je sudopera tiša, ali i skuplja. Neke od skupljih sudopera takođe imaju specijalne jastučiće za upijanje zvuka ispod sudopere kako bi dodatno smanjili buku. Kao što smo naglasili, nerđajući čelik je generalno najjeftiniji od materijala, ali ako tražite vrhunsku sudoperu od nerđajućeg čelika, možete pogledatiFranke Box Center BWX 220-54-27.

Button label
1 of 12